Spela Mega Joker

Det är enkelt att spela på spelautomaten Mega Joker. För det första finns bara fyra knappar du behöver ha koll på. Med knappen ”Spin” sätter du igång spelet, både på nedre och på övre delen. ”Collect” innebär att du inkasserar vinstpengar och börjar en ny runda. Ett klick på ”Bet” betyder att du ändrar insats mellan 1 och 10 mynt på det nedre spelet och mellan 20 och 200 mynt på den övre delen av maskinen. Myntvärdet justerar du genom att klicka på mynten längst ner till höger. Knappen ”Max Bet” gör att du automatiskt satsar det maximala antalet mynt.

Du börjar spela genom att välja hur mycket du vill satsa. Sedan klickar du på ”Spin”. Satsar du mininivån har du vinstchans på en linje. Gör du ett ”Max Bet” har du vinstchans på alla fem linjer. För att vinna behöver du få tre likadana symboler på en eller flera linjer. Vinster betalas ut enligt ett förutbestämt vinstschema som du kan se på automaten. Maxvinsten är 2 000 mynt.

Tre skattkistor: 2 000 mynt
Tre jokersymboler: 400 mynt
Tre klockor: 200 mynt
Tre vattenmeloner: 80 mynt
Tre citroner: 20 mynt
Tre körsbär: 20 mynt

Vinner du på den nedre delen av Mega Joker-automaten kan du välja att ta dina vinster och börja en ny omgång eller chansa på att vinna på den övre delen (Supermeter). För att få spela på den övre delen av Mega Joker-automaten krävs att du har spelat med maxinsats, det vill säga spelat med knappen ”Max Bet” och med maximalt myntvärde. I Supermeter-läget väljer du att spela med 20, 40, 100 eller 200 mynt, med förvalt myntvärde. Du har fem möjliga vinstlinjer oavsett insats. Maxvinsten är 2 000 mynt och då gäller det att få tre jokersymboler eller tre ”sjuor”.

Vinstschemat i Supermeter-läget är:

Tre jokersymboler: 2 000 mynt
Tre ”Sjuor”: 2 000 mynt
Tre klockor: 1 200 mynt
Tre druvor: 400 mynt
Tre apelsiner: 200 mynt
Tre citroner: 200 mynt
Tre körsbär: 200 mynt

Dessutom har du chans att vinna bonusvinster om du får en eller flera jokersymboler i ett eller flera hjul. Spelar du med 100 mynt i Supermeter-läget vinner du en bonus på mellan 100 och 2000 mynt om du får en jokersymbol i mittenhjulet. Spelar du med 200 mynt så tar du hem en bonusvinst på mellan 100 och 2000 mynt om du får en eller flera jokersymboler, oavsett i vilket/vilka hjul de hamnar. Antal mynt du kan vinna i de här fallen bestäms av slumpen varje gång. Det går alltså inte att förutsäga hur stor vinsten kommer att bli.

Mest spännande med att spela på Mega Joker är nog ändå chansen att vinna en stor jackpott-vinst. Mega Joker har en progressiv jackpott, det vill säga att den inte är förutbestämd utan hela tiden byggs på med varje lagt spel. Dessutom är jackpotten på Mega Joker ”poolad”, vilket betyder att Mega Joker-maskiner på flera nätcasinon bidrar till en gemensam pott. Den spelare som får en vinstlinje med alla jackpott-symboler bredvid varandra kammar hem hela jackpotten. Kom ihåg att du måste spela med maxinsatsen för att ha chans att vinna jackpotten.